Kerstbingo 2.0!!

Kerstbingo

€ 29,95

Kerstbingo

€ 29,95

🎁🎄 CadeautjesBINGO 2.0 🎄🎁

Een aantal jaren geleden zocht ik een leuke manier voor het uitdelen van de cadeautjes tijdens de feestdagen en vond ik een bingo-manier! Het is een zalige traditie geworden met hilarische herinneringen (oma die nooit mee is, die op het einde een hoop cijfers over heeft,...).

Met de aankoop van de lasercutter kan ik deze op een duurzame manier aanbieden voor wie geen bingospel heeft. En geef toe, het is op deze manier nóg aantrekkelijker voor de kindjes.

Inbegrepen:
🎄75 gegraveerde en in kerstsfeer gelaserde nummers, te bewaren in een bijgeleverd kerstbingozakje.
🎄 10 kerstbingokaarten: 10 verschillende kaarten uit hoogwaardig 160 grams karton van Rössler. Diezelfde bingokaarten zitten alle 10 nog eens in een pakketje wit A4-papier om ze voor volgende spelletjes te kunnen kopiëren. 

Werkwijze:
🎄 Iedereen krijgt een kerstbingokaart.
🎄 De kinderen zijn bingomaster en trekken elk om z’n beurt een cijfertje uit het bingozakje en zeggen de cijfers luidop.
🎄Heb je het cijfertje dat getrokken werd op je kaart staan? Dan mag je deze doorstrepen.
🎄 Wie bingo heeft (horizontaal, verticaal of hoe je afspreekt) roept BINGO en krijgt een cadeautje van iemand uit de groep.
🎄 We doen verder tot alle pakjes uitgedeeld zijn en voorzien bv een kleine attentie voor de eerste volle bingokaart.

Alternatief:
We spelen hetzelfde met oudjaar maar ipv cadeautjes voorzien we een mandje met krasloten en een mandje met snoep of kleine gadgets voor de kids.

🎁🎄 Veel plezier!! 🎄🎁 Sofie xxx